Tiplijn: 06-19541384

Grote controle door politie en belastingdienst in Alblasserdam

1

ALBLASSERDAM – De politie heeft donderdagavond 26 maart 2015 een grote controle gehouden op de wrakkenplaats langs de A15 bij Alblasserdam. Ook de belastingdienst en de marechaussee waren bij de controle aanwezig. Tientallen voertuigen werden door politiemotoren van de weg gehaald en naar de controleplaats gebracht. Bij één persoon werd 2,2 kilo amfetamine gevonden. Deze 25-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel werd direct aangehouden.

Bekeuringen
Verder werden er elf bekeuringen uitgeschreven voor onder meer het voeren van geen / onjuiste verlichting, het rijden zonder rijbewijs en het rijden in een voertuig dat niet APK-gekeurd was. 32 mensen kregen een prent voor snelheidsovertredingen.

Boetes
Een aantal bestuurders had nog een aantal boetes openstaan. Deze rekeningen konden direct vereffend worden. In het totaal werd er 4.347 euro aan openstaande boetes betaald.

Belastingdienst
De belastingdienst haalde een bedrag van 31.436 euro binnen. Daarnaast werden er negen voertuigen door de belastingdienst in beslag genomen. Deze voertuigen worden, als de belastingschuld niet op tijd wordt betaald, verkocht.

Alcohol
Tot slot moesten negentig bestuurder blazen. Uiteindelijk bleek niemand iets gedronken te hebben.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl.

IMG_2233-Medium IMG_2208-Medium IMG_2109-Medium

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Bij de controle van Politie en Belastingdienst in Alblasserdam had niemand iets van alcohol genuttigd, uitstekend voorbeeld, GEEN DRANK op achter het stuur, goed resultaat!

Reageer