Tiplijn: 06-19541384

Alblasserdamse basisschool ontruimd na ruiken gaslucht

0

ALBLASSERDAM – Basisschool De Loopplank aan de Pieter de Hoochplaats in Alblasserdam, is vrijdagochtend 27 maart 2015 ontruimd, nadat in de hal van de school een gasachtige lucht werd geroken. Alle kinderen werden in afwachting van de komst van de brandweer buiten de school opgesteld. De brandweer heeft met speciale meters door de school gelopen.

Daaruit bleek dat er geen gas was vrijgekomen en dat de vreemde lucht door iets anders veroorzaakt moest zijn. Bij die constatering ging de brandweer terug naar de kazerne en konden de kinderen, die het duidelijk geen straf vonden om even buiten te zijn, weer naar hun school.

IMG_2246-Medium IMG_2288-Medium IMG_2270-Medium1

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer