Tiplijn: 06-19541384

Man (28) uit Hendrik-Ido Ambacht crasht met auto tegen bushokje in Ridderkerk

0

RIDDERKERK – Op de Donkerslootweg in Ridderkerk is woensdagmorgen rond 07.15 uur een auto ingereden op een bushokje.

In het bushokje stond een 13-jarig meisje uit Ridderkerk te wachten op de bus. Zij werd door de ruit van het bushokje geslingerd en raakte gewond. Een gealarmeerde traumahelikopter bleek overbodig en werd al snel weer gecanceld. Het meisje bleek ‘slechts’ een hersenschudding aan het ongeval te hebben overgehouden.

De bestuurder van de auto, een 28-jarige man uit Hendrik-Ido Ambacht is aangehouden voor verhoor. Volgens de politie lijkt het erop dat de man te hard heeft gereden, maar dat moet nog officieel worden onderzocht.

Foto: Politie

CA7Glq0XEAAEyGz

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer