Tiplijn: 06-19541384

Groot onderzoek na vondst vuurwapens en handgranaten in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie onderzoekt de vondst van enkele vuurwapens en handgranaten die woensdag 25 maart aan het begin van de avond werden aangetroffen in een pand aan de Veersedijk in Hendrik-Ido Ambacht. De wapens werden gevonden na een ruzie tussen twee mannen. Bij de ruzie werden bedreigingen geuit, waarop één verdachte door de politie is aangehouden.

Op het terrein aan de Veersedijk werd een groot onderzoek opgestart op onder andere een boot. Om de wapens en granaten veilig te stellen werd ook de Explosieven Opruimingsdienst ter plaatse gevraagd. Met behulp van een hond die getraind is in het opsporen van explosieven hebben zij de wapens veilig gesteld.

image
imageimageimage
imageimage

image

imageimage

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer