Tiplijn: 06-19541384

Merwedebrug A27 bij Gorinchem korte tijd afgesloten na ongeval

0

GORINCHEM – De snelweg A27 bij Gorinchem is maandag korte tijd afgesloten geweest in de richting van Utrecht. Reden hiervoor was een aanrijding midden op de Merwedebrug, rond 14.30 uur. Een auto met caravan was door nog onbekende reden geschaard waardoor de weg versperd werd. Een andere personenauto en een vrachtauto knalden daar bovenop.

Rijkswaterstaat besloot in samenwerking met de politie om de voertuigen zo snel mogelijk van de snelweg af te halen. De voertuigen zijn daarom geparkeerd op de carpoolplaats bij Avelingen-Oost, zodat de snelweg net voor 15.00 uur weer vrij was. Wel was in de tussentijd ruim 8 kilometer file ontstaan tussen Hank en Gorinchem.

Op de parkeerplaats werden de schadeformulieren ingevuld. Er raakte niemand gewond. De vrachtwagen kon op eigen kracht zijn weg weer vervolgen, beide auto’s en de caravan moesten door een bergingsbedrijf worden afgevoerd.

Caravan geschaard Merwedebrug A27 Gorinchem 1 Caravan geschaard Merwedebrug A27 Gorinchem 2 Caravan geschaard Merwedebrug A27 Gorinchem 3 Caravan geschaard Merwedebrug A27 Gorinchem 4 Caravan geschaard Merwedebrug A27 Gorinchem 5 Caravan geschaard Merwedebrug A27 Gorinchem 6

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer