Tiplijn: 06-19541384

Mevrouw Dickie Rijsdijk (79) uit Hendrik-Ido Ambacht vermist

2

HENDRIK-IDO AMBACHT – Sinds zondagmorgen vroeg wordt Dickie Rijsdijk (79) uit Hendrik-Ido Ambacht vermist. Mevrouw is voor het laatst gezien in de omgeving van Avelingen in Ambacht, nabij het winkelcentrum Lauwersplein. Dickie draagt korte laarsjes, een bruine jas en een nachtjapon. Ze heeft geen bril en is lopend vertrokken. Tevens is mevrouw slecht ter been.

De politie maakt zich grote zorgen om de gezondheid van de vrouw. Daarom zoekt de politie met onder andere een politiehelikopter boven Hendrik-Ido Ambacht en Zwijndrecht. Weet u waar deze mevrouw is, of ziet u haar lopen? Bel dan direct de politie via 0900-8844 of, bij spoed, 112.

Update: het lichaam van de vermiste vrouw is maandag 23 maart aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer