Tiplijn: 06-19541384

Leerdamse (25) aangehouden na beledigen agenten in Bergen op Zoom

0

BERGEN OP ZOOM / LEERDAM – Zondagmorgen vroeg zijn op de Grote Markt in Bergen op Zoom drie mannen en een vrouw aangehouden. Rond 01.00 uur zagen agenten dat bij een café op de Grote Markt een opstootje ontstond. Een man sloeg tot tweemaal toe een andere man in zijn gezicht. De agenten hielden hierop de geweldpleger aan. Het gaat om een 31-jarige man uit Bergen op Zoom.

Belediging
Tijdens de aanhouding kwam een vrouw verhaal halen bij de agenten, omdat zij het niet eens was met de aanhouding. Ze werd even later zelf aangehouden, omdat zij de agenten beledigde door het roepen van “vuile tyfuslijers” en “kankerwouten”. Het gaat om een 25-jarige vrouw uit Leerdam.

Pepperspray
Tijdens de aanhoudingen zagen andere agenten onder de omstanders een bekende van de politie staan. Ze wisten dat deze man nog gezocht werd. Toen ze hem wilde aanhouden, ging hij ervandoor. Na een korte achtervolging werd hij met gebruik van pepperspray uiteindelijk aangehouden. Het gaat om een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij moet nog ruim 15.000 euro betalen of 120 dagen gevangenisstraf uitzitten.

Lastigvallen
De man, die in eerste instantie was geslagen, was weggerend van de Grote Markt. Toen hij terugkwam was door de politie inmiddels zoveel informatie verzameld, dat ook deze man aangehouden werd. Het gaat om een 25-jarige man uit Roosendaal. Hij zou onder meer in het café vrouwelijke bezoekers lastiggevallen hebben. Verder zou hij de aangehouden vrouw uit Leerdam in haar gezicht hebben gespuugd.

Onderzoek
De drie mannen en de vrouw zijn voor verder onderzoek naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht. Ze zijn ingesloten en zullen verhoord worden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer