Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder rijdt door na aanrijding in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een vrouw is donderdagmiddag 19 maart 2015 met haar fiets ten val gekomen op het (brom) fietspad langs de Edisonweg in Alblasserdam. De fietsster reed even na 17.00 uur over het viaduct richting Papendrecht. Zij werd daarbij ingehaald door een scooterrijder. Wat er precies gebeurde is onduidelijk. De vrouw kwam in ieder geval ten val en raakte gewond. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de fietsster te helpen. De scooterrijder keek volgens een getuige achterom, maar stopte niet.

De politie is op zoek naar de bestuurder van deze zwarte scooter. De jongeman op de scooter droeg een zwarte, gewatteerde jas en een zwarte helm. Hij wordt verzocht zich te melden via het nummer 0900-8844. Ook getuigen van het ongeval kunnen zich via dat nummer melden bij de politie.

De gewonde vrouw klaagde onder meer over een pijnlijk hoofd, zere nek en een zeer been. Zij is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Foto’s en tekst: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

20150319_172322-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer