Tiplijn: 06-19541384

(Video) Meisje ernstig mishandeld door twee andere meiden in Zwijndrecht

46

ZWIJNDRECHT – Een 16-jarig meisje is donderdagmiddag 12 maart ernstig mishandeld door twee andere meiden. Dit gebeurde op de kruising Laurensvliet / Prinses Irenestraat in Zwijndrecht. De twee trapten en sloegen het slachtoffer meerdere keren tegen haar rug en hoofd. De reden hiervoor was dat de twee meiden vonden dat de scholier hun ‘na deed’ door haar haar ook kort te dragen.

De tiener liep door de trappen en klappen een gekneusde rug en een hersenschudding op. Het meisje heeft inmiddels aangifte bij de politie gedaan. De mishandeling werd gefilmd door een vriend van het slachtoffer. De beelden werden op de website van GeenStijl geplaatst en zijn hieronder ook te bekijken.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

46 reacties

 1. J van den Hout on

  Wat een zieke geest die dit filmt en niet ingrijpt. Moeten maar opvoedingskampen komen, want blijkbaar lukt het een groot aantal ouders niet om hun kinderen normen en waarden mee te geven.
  Maar die zullen zelf al ver4knipt zijn raad ik zo.

  • jij bent dom on

   Als je slim zou zijn dan zou je.moeten weten dat als er een misdrijf zou.zijn op straat zoals. In dit geval een mishandeling moet je 112 bellen / filmen en veel herrie maken voor omstanders erbij te halen dus waar haal jij het vandaan dat dit een zieke geest is alleen.maar slim dat die filmt is.bewijs materiaal

   Slimmert

 2. Stoere meiden …… Als ik ooit mijn dochter hierin zou herkennen zou ze het weten ook.
  Flinke kerel die het filmt, die verdient gelijk een trap tussen zijn kloten die hij waarschijnlijk niet heeft.
  Maar ja, je mag je kind geen pak op d’r reet geven want dan krijg je te maken met de kinderbescherming maar dit tuig mag wel naar een opvoedingskamp

  • Jeffrey van WIjngaarden on

   Kijk & Kuster Goed hierna: Dit is wat deze Regering hééft Veroorzaakt er staat duidelijk in de Bijbel je mag je Kinderen Straffen en/of Corrigeren maar dan nog als Ouders dit doen zitten Ouders in Politie Cel & Kinderen Vieren Féést Thuis iedereen mag corrigerend Optreden dan nog Ga je Géén Kinderen Slaan wat Hier Duidelijk wel Gebeurd Meisje’s zowel Jongens horen elkaar te Beschermen van Dit Soort Geweld het is Beter te Handelen naar Gerechtigheid dan nog Jullie Kinderen moeten Helpen te Beschermen in welke Zin dan ook je gaat elkaar toch geen Pak Slaag geven omdat er misverstanden zijn in Gedrag & Communicatie Gebruik jullie Normaal Verstand voor zover dit nog Bestaat Normen & Waarden Respecteren van elkaar Heb je Naaste Lief dus m.a.w Help elkaar waar nodig is…Dus Jongens & Meisje’s elkaar Normen & Waarden Respecteren H E L P Elkaar waar nodig is in Goede & Slechte tijden…Succes en LET OP Gebruik je normale Nederlandse Verstand om elkaar te steunen in welke zin dan ook….Denk Na voor je iets ga ondernemen Normen & Waarden zo als iedereen die Accepteert in de Maatschappij… afz: Jeffrey

   • Rocky Slay on

    Hoi Jeffrey van WIjngaarden,

    Wat een irritant stukje tekst heb je geschreven!
    Wat is dat voor dom gebruik van Hoofdletters.

    Echt een ongelofelijk irritant stukje tekst.

    Sukkel.

    • Heel mooi stukje Jeffrey,
     wat is dat voor gedoe iemand zo een sukkel noemen!?
     je bent ook zo een sloe.ie die zo op straat tekeer zou gaan?
     Wat raar dat een ‘vriend’ van het slachtoffer filmt!!
     Grote kans dat als ik langs rij en ik zie zoiets dat ik ze beiden bij de haren grijp en ze ouderwets met de koppen tegen elkaar slaat. In het gunstigste geval lever ik ze af op het politiebureau!
     Groet

  • De dienstplicht maar weer eens invoeren, voor deze zieke jeugd, en dan staat die lul nog te filmen ook, hoe dom kan je zijn zeg

 3. Het probleem is in NL dat er geen straffen op staan maar die gene die het filmt wat een zieken gestoorde laten ze zulke verplicht naar militaire dienst gaan minimaal 2 jaar straf kampen. Maar als het mij dochter zou zijn dan waren ze hun leven niet zeker meer dan maar voor de rechtbank het is toch voor de zotten in nl kan alles moet nl eens een voorbeeld nemen aan buitenlandse gevangenissen

 4. Wat stoere meiden zeg ba ba, en ook die daar aan het moedigen zijn. En de persoon die aan het filmen is, die is ook net zo erg. Als ik die meiden zou zien en kennen, dan kunnen ze vast gips bestellen. Maar als mei dochter zo iets zou doen, dan kan die het huis uit. Ik schaam mij om zon kind te hebben. Werkelijk waar.

 5. jongens filmen is handig hoor want politie komt en dat meisje is geslagen heb je bewijs nee maar klopt wel je hoort dat ze met meer jongens waren eigenlijk moeste ze ingrijpen

 6. ik ken alle vier de meisjes en die meisje in het roze jasje is de oorzaak en die staat er bij b en dat zou haar (het meisje die inelkaar geslagen wordt ) beste vriendin moeten zijn

 7. Dus as ik t goed begrijp deden die twee dat omdat dat meisje dr haar had geknipt
  Ik heb een passende straf voor die twee
  Kaalscheren……dan ist in iedergeval kort genoeg

 8. dat krijg met dat slappe lullen beleid op scholen waar straffen ook al niet meer mag , waar is de tijd gebleven van luisteren en doen wat er gezegd wordt
  gewoon weer een draai om der oren geven en militaire dienstplicht weer invoeren ook voor meiden

 9. Te bizar gewoon!! Scholen moeten zowieso uniformen gaan aanschaffen en deze verplicht maken te dragen! Ten tweede dienstplicht voor jongens en meiden die zich niet kunnen gedragen! Want die groep heeft discipline nodig en een handje vol normen en waarden waar de ouders en schoolbeleid faalt! Want we kunnen wel gelijk de ouders de schuld geven maar scholen zijn hier ook mede verantwoordelijk voor! Aangezien kinderen meeste van hun tijd vertoeven op een school in plaats van thuis! Kids worden gevormd door school! Ik vind het zeer ernstig dat de mensen die erom heen staan weer staan toe te kijken en niet handelen uit respect voor hun medemens! Ik denk echt dat uniformen een goede stap is tot minder van dit soort dingen! Ik zeg niet het haalt het probleem weg maar je gaat minder gezeik krijgen wie wat wel en niet aanheeft! Misschien moeten we zelfs zo extreem zijn in het beleid van scholen dat iedereen zelfde kapsel heb! En dan heb ik het over lang,halflang en kort haar bij de meiden in een staart of knot! En bij de jongens of kaal, kort geknipt en lang haar in een staartje! Zo haal je in mijn ogen best veel pesterijen weg en daardoor minder van dit soort types! Bah zeg die meiden moeten een celstraf krijgen vanwege zinloos geweld!!!

  • Ik vindt het heel erg wat hier gebeurd! Echt niet normaal. En allemaal om afgeknipt haar! Ook stom van het meisje in de roze jas en al helemaal van de jongens die eromheen staan. Als je zoiets ziet grijp je toch gewoon in?! Maar waarom zouden door dit soort dingen jongeren op school een uniform moeten dragen en een bepaalde haarstijl?! dit alles is nog steeds geen reden om ALLE jongeren aan te spreken. Ik zou namelijk NOOIT zoiets doen. En heel veel andere jongeren ook niet! Waarom zouden wij dan allemaal een uniform moeten dragen en ons haar altijd en een staart of knot moeten doen?! Daarmee houdt het pesten en geweld echt niet op en het slaat ook nog eens nergens op.

 10. jacqueline on

  ik weet niet wat ik ziet zeg alleen om afgeknipt haar. ik hoop een ding dat die meisje die dit meisje zo mishandeld heeft opgepakt worden en vast gezet worden. Dat zogenaamde vriendinnetje van dat meisje vindt ik mede schuldig omdat ze heeft toe staan kijken dat noemt zich een vriendin je beld verdorie dan toch gewoon gelijk de politie en dat vriendje leuk hoor je vriendin in elkaar geslagen zien worden echt een held. verschrikkelijk. ik wens dat meisje wat zo mishandelt is heel veel sterkte en die lafaarts ga je schamen en ik hoop echt dat je vast komt te zitten en goed moet gaan na denken wat jullie aan gericht hebben

 11. Lekker hoor, gaan toejuichen terwijl iemand in elkaar wordt geschopt. Maar nog triester dat dit als voorbeeld wordt gezien voor alle jongeren.

 12. Stelletje etterbakken, laffe stomme en domme wijven, en dan die klojo’s die juichen, filmen en toekijken, stelletje losers… Dit soort tuig verzieken de maatschappij! Ik word hier zo pissed van! Niks geleerd zeker, van de week was er nog iemand die flyers geplakt had op het station in dordt….

 13. Helaas betreft het hier meiden die bij mijn dochter in de klas cq school zitten. Voor zover ik begrijp heeft school de meppende dames niet geschorst, laat staan gestraft. 🙁

 14. tja, tegenwoordig wordt misdaad of wangedrag beloond…. Lijkt me toch niet moeilijk deze etterbakken te herkennen… Die dikke die het eerste mept zou ik zo herkennen, pokkewijven…

 15. Ik krijg tranen in mijn ogen als ik die zie.

  Begrijp best alle reacties over het niet ingrijpen, maar het begint met niet vechten. Met respect voor elkaar en dat leer je thuis. Als je het niet met praten kunt oplossen, waar blijven we dan. Dit soort dingen kunnen niet. Als ouders niet ingrijpen, dan school maar is mijn devies. Om te beginnen met een gesprek met de ouders om die alsnog een kans te geven passende maatregelen te nemen.

 16. Sorry hoor maar dat meisje met dat roze jas aan is haar vriendin en die doet helemaal niks en dan komen jullie praten over de gene die t filmt.
  En even voor de duidelijk heid de gene die t filmt is geen vriend van t meise.

 17. Aima hoe bezig 2 tegen 1
  Die gast die dat dit gefilmpt heeft jij bent de vriend van het slachtoffer gij zijt een dikke nul ge miest je schaamen jij moet voor je vriendin op komen hopelijk krijgen ze een zware straf plus een fikse schadde vergoeding ze en die gadt ook om dat hij niet geholpen heeft

  • Amai goe bezig 2 tegen 1 die gast die dat gefilmpt heeft jij bent een vriend van het slachtoffertje hij moet normaal u vriendin helpen in de plaats van de filmen ge zijt een dikke nul hopelijk krijgen die 2 pester baaskes een straf en een fikse schaddevergoeding en die gast die geen hulp verleend heeft ook ze walgelijk gast echt alle 3 van school gooien ze !!!!

 18. Die gaste die dat filmen hebben blijkbaar niet de ballen om tussenbeiden te komen liever staan filmen en lachen man man man en dat is dan onze toekomst saluut lafaards

 19. DIE GASTEN DIE DAT FILMEN EN ER MEE LACHEN ZIJN DIKKE LOSERS ZE ZOUDEN TERUG DIENSPLICHT MOETEN INVOEREN DIE JONGE GASTEN ZIJN GEEN KLOTEN MEER WAARD

 20. Sorry hoor maar ik snap niet dat mensen zeggen dat ze gechorst moeten worden want het was niet eens tijdens school gebeurd en als haar zogenaamde vriendin (meisje met roze jas) haar niet eens helpt waarom zouden de rest dan wel moeten helpen iedereen die zegt maar wat om de mensen er om heen maar niemand wat over dat meisje met roze jas. Jullie praten allemaal onzin jullie weten niet eens wat er precies is gebeurt dus beter zijn jullie allemaal gewoon stil en owhja jullie zijn echt blind want het zijn gewoon 3 meisjes !

  • Aja omda haar ‘beste vriendin’ niet helpt, moet niemand helpen? Wa een zever! gij zou beter stil zijn want er komt nx verstandig uit u!

 21. Wat een intrieste toestand! Erg laf en enorm kort door de bocht om iemand af te tuigen, puur vanwege haardracht! En nog laffer, met twee tegen een! Bij gebrek aan woorden gaan we rammen, dat is tegenwoordig de manier. Het knaapje dat het drama gefilmd heeft moet zijn hersenpan maar eens goed laten nakijken. Ik ben benieuwd hoe deze filmsterren het zouden vinden om zelf zo afgetuigd te worden. Want ook dat kan gebeuren.

 22. Als dit miijn dochter was die zo mishandeld werd waren ze de mijne ook als ik er achter gelopen zou hebben.
  Zou die meiden toch een pak rammel geven,als het mijn dochter was zou ik ze net zo mishandelen als ze me dochter hadden gedaan,al moest ik er 1 jaar of wat voor zitten,ze blijven met hun poten van me dochter af.

 23. Ik weet niet wat er vooraf ging, waren die meiden van een school waar voornamelijk jongens op zaten ? dat die tweede meid er mee ging bemoeien was

 24. Als die miesje mijn dochter was denk ik dan dat die twee miesje snel uit Zwijndrecht moet gaan dan breek ik zijn poten echt waar en die jongen die staat te op te nemen moet ook snel uit Zwijndrecht gaan klootzak die jij ben

 25. Pretbederver on

  Ik ben hier zes jaar na datum naar aanleiding van het incident Frédérique, en mijn enige bijdrage vanavond is dat ik blij ben dat ik niet ben opgegroeid in deze smartphone-tijd, waar ze je bewust met zijn allen opwachten, en je wat treiteren om je reactie te filmen. Wat een rottijdperk moet het zijn voor ouders, om je kinderen daar doorheen te navigeren. Sinds corona zijn de mensen nog meer gefrustreerd en lijkt het allemaal nog veel erger te zijn. Ik ga geloof ik vrijwillig nog wat verder met social distancing.

Reageer