Tiplijn: 06-19541384

Fietsster gewond na aanrijding met auto in Zwijndrecht

4

ZWIJNDRECHT – Een meisje is maandagmiddag 16 maart gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een auto op de Koninginneweg. Rond 14.10 uur wilde de tiener oversteken bij de rotonde bij Winkelcentrum de Passage. Hoogstwaarschijnlijk verleende de bestuurder van de auto echter geen voorrang waarop het slachtoffer ten val kwam.

Een politie-eenheid en een ambulance kwamen na het ongeval met spoed ter plaatse. Tijdens het ongeval werd de Koninginneweg vanaf de Burgemeester Jansenlaan richting Winkelcentrum Walburg afgesloten. Het meisje is met onder andere hoofdletsel met de ambulance meegenomen.

Foto’s: Gerco de Haas / GDHfoto

IMG_9859 IMG_9860 IMG_9861-001

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

    • Of de automobilist niet uitgekeken, ik fiets daar dagelijks en ik moet er altijd wel stoppen voor auto’s die gewoon doorrijden ook al steek je een hand uit!

  1. Altijd stoppen is de beste oplossing. Mijn moeder fietste er elke dag, nooit wat gebeurd maar automobilisten geven geen voorrang meer aan fietsers, uitgestoken hand of niet. Stoplicht installeren?

Reageer