Tiplijn: 06-19541384

Frontale aanrijding op de Mollenburgseweg in Gorinchem

0

GORINCHEM – De Mollenburgseweg in Gorinchem is zaterdagmiddag enige tijd afgesloten geweest. Aanleiding daarvoor was een frontale aanrijding tussen twee auto’s. Dat gebeurde rond 10.50 uur ter hoogte van Busschieterstraat. Eén van de auto’s zou de bocht mogelijk te wijd hebben genomen, waarna de aanrijding niet meer te vermijden was. Achter deze auto hing ook een aanhanger. Die schoot door de klap los en zorgde ook voor schade aan de achterkant van de auto. Ook het achterraam bleef hierdoor niet heel.

Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat ze moesten worden opgehaald door de sleepdienst. De Mollenburgseweg werd hiervoor tijdelijk door de politie afgesloten. De beide bestuurders kwamen er met de schrik vanaf en raakten niet gewond.

Foto’s: Max Liet

DSC_0033 B DSC_0034 DSC_0050 DSC_0053 B DSC_0058 DSC_0060

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer