Tiplijn: 06-19541384

Politie nog steeds op zoek naar fiets Simon van Loo

0

ZWIJNDRECHT – De politie hoopt met de vondst van zijn fiets meer duidelijkheid te krijgen over de doodsoorzaak van de 48-jarige Simon van Loo uit Zwijndrecht.

Het stoffelijk overschot van de 48-jarige man werd op maandag 2 maart gevonden in het water bij de Zwijndrechtse brug. De politie heeft geen aanleiding om te denken aan een misdrijf, maar onderzoekt nog wat de exacte doodsoorzaak is. De man vertrok op zondag 1 maart aan het eind van de middag, na een bezoek aan een kennis, vanuit de wijk De Staart in Dordrecht met de fiets naar zijn woning in Zwijndrecht. Daar is hij nooit aangekomen. Het is onbekend welke route hij heeft gereden. De fiets is tot op heden niet gevonden.

Omschrijving fiets
Het gaat om een 15 jaar oude donkerblauwe herenfiets, van het merk Gazelle. Op de bovenste framebuis zitten een geel en een groen kort schuin streepje. De fiets heeft handremmen, 3 of 4 versnellingen met een draaiknop, een zwart zadel met Gazelle logo, achterlicht met een batterij en voorlicht met een dynamo. De handvatten, de banden en het stuur zijn zwart, en er zit een zwart AXA slot op. Het extra kabelslot is weg maar het bevestigingspunt aan het frame is nog deels aanwezig.

Tips
Iedereen die meer informatie denkt te hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer