Tiplijn: 06-19541384

Automobilist slaat over de kop op A27 bij Lexmond; veroorzaker rijdt door

0

LEXMOND – Op de snelweg A27 ter hoogte van Lexmond is vrijdagmorgen vroeg een auto over de kop geslagen. Dat gebeurde rond 05.20 uur op de snelweg richting Breda. De bestuurder, een 20-jarige man uit Lexmond, was bezig een vrachtwagen in te halen, toen er van achteren een Mercedes met hoge snelheid naderde. De Mercedes reed zo hard dat remmen niet meer mogelijk was. De vrachtwagenchauffeur had dit tijdig in de gaten en week uit naar de vluchtstrook, waarop de Mercedes met hoge snelheid tussen beide voertuigen door reed.

De man uit Lexmond schrok hier zo van dat hij een stuurcorrectie maakte en tegen de vangrail kwam, waarop zijn auto over de kop sloeg. De auto kwam aan de andere kant van de weg, vlak voor een sloot, tot stilstand. Na het ongeval is de Mercedes onverminderd hard doorgereden en is niet gestopt. De vrachtwagenchauffeur, een 41-jarige man uit Den Dolder, stopte wel en bekommerde zich om het slachtoffer. Die raakte niet gewond, maar is wel even nagekeken door ambulancepersoneel. De ochtendspits ondervond geen hinder van het ongeval.

De politie is nog op zoek naar de bestuurder van de grijze Mercedes. Was u getuige van het ongeval, of weet u meer over de bestuurder, bel dan met de politie via 0900-8844.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer