Tiplijn: 06-19541384

Kortsluiting in auto eindigt op parkeerplaats Avelingen in Gorinchem

0

GORINCHEM – De brandweer van Gorinchem is donderdagmiddag rond 13.30 uur uitgerukt vanwege een brandlucht in een auto. Een automobiliste reed over de A27 bij Gorinchem toen het achterraam van haar auto spontaan open ging. Daarnaast was er een brandlucht te ruiken. Ze besloot haar auto op de parkeerplaats bij Avelingen-West te zetten en de brandweer te bellen.

Bij aankomst van de brandweer kwam er ook een kleine hoeveelheid rook uit het paneel van het achterportier. De brandweer heeft het paneel geopend om zo te achterhalen wat de oorzaak van het mankement was. Ondertussen werd ook de accu losgekoppeld zodat er geen stroom meer op stond. De auto is vervolgens opgehaald door een bergingsbedrijf om nader te worden onderzocht.

IMG_4287 IMG_4291 IMG_4294

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer