Tiplijn: 06-19541384

Kop-staartbotsingen op snelweg en brug bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Op de Brug over de Noord en bij de Noordtunnel ter hoogte van Alblasserdam zijn dinsdagmiddag 10 maart 2015 twee kop-staartbotsingen ontstaan. Dit gebeurde even na 17.00 uur. Op de A15, zo’n honderd meter na de tunnel, zag een 91-jarige man uit Puttershoek te laat dat zijn 22-jarige voorligger uit Papendrecht stilstond. Een botsing volgde. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd, dat ze weg getakeld moesten worden. De bestuurders bleven ongedeerd.

Ongeveer tegelijkertijd reed op de Brug over de Noord, in de richting van Alblasserdam, een personenauto achterop een bestelbusje. Ook daar ontstond flinke blikschade. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld.

Door de aanrijdingen ontstonden op zowel de A15 als de N915 verkeersopstoppingen.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

 

IMG_9926 (Medium)  IMG_9933 (Medium)  IMG_9936 (Medium)  IMG_9951 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer