Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar (36) aangehouden voor overval op kiosk

0

ROTTERDAM/DORDRECHT – De politie in Rotterdam heeft op dinsdag 3 maart een 36-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van een overval op een kiosk op één van de perrons van Rotterdam Centraal Station.

Op zondagavond 1 maart stapte om 21.15 uur de dader de kiosk op perron 8-9 binnen en eiste geld. Naast twee personeelsleden was er op dat moment niemand aanwezig. De man deed voorkomen of hij een wapen bij zich had en ging er na een paar minuten met een onbekend geldbedrag vandoor. De personeelsleden waren flink geschrokken, maar raakten niet gewond.

Het Regionale Overvallen Team van de politie in Rotterdam direct een onderzoek dat naar de verdachte leidde. Hij werd twee dagen na de overval gevonden en aangehouden. De man is op 6 maart voorgeleid aan de Rechter-Commissaris die hem in bewaring heeft gesteld.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer