Tiplijn: 06-19541384

Dode bij botsing tussen trein en auto in Dordrecht

5

DORDRECHT – Bij een botsing in Dordrecht tussen een trein en een personenauto is dinsdagochtend 10 maart 2015 een dode gevallen. De aanrijding vond rond 08.10 uur plaats op een spoorwegovergang bij de Wieldrechtse Zeedijk. Behalve een aantal brandweervoertuigen en ambulances, kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Hulp aan de inzittende van de personenauto mocht echter niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse.  De inzittenden van de trein bleven ongedeerd. Zij zijn met bussen naar het station Dordrecht gebracht.  Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog onduidelijk.

Foto’s: Johan van den Dool.

Wieldrechtse zeedijk ongeval trein vs auto 10-3-2015 003 Wieldrechtse zeedijk ongeval trein vs auto 10-3-2015 006 Wieldrechtse zeedijk ongeval trein vs auto 10-3-2015 016 Wieldrechtse zeedijk ongeval trein vs auto 10-3-2015 040 Wieldrechtse zeedijk ongeval trein vs auto 10-3-2015 046 Wieldrechtse zeedijk ongeval trein vs auto 10-3-2015 073 Wieldrechtse zeedijk ongeval trein vs auto 10-3-2015 096

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

 1. cornelis buitendijk on

  Wat hevig triest.

  ik wens de famillie van het slachtoffer heel veel sterkte toe om dit Zware zware verlies te verwerken, ook aan alle betrokenen.

  Ik weet niet hoe dit ongeluk gebeurd is maar ik wil wel meegeven dat je NIET door het rode licht mag rijden bij een spoorwegovergang, wacht tot de rode lichten uit zijn

  • Victor van Hoek on

   Ik wens ook de familie heel veel sterkte, eveneens als de machinist waarvan waarschijnlijk dit ongeval voor altijd op ze netvlies geschreven staat.

   Ik hoorde dat het om zelfdoding ging.

 2. L.Klootwijk on

  Helaas kan ik absoluut geen respect tonen voor dit soort mensen, wat ze mensen en KINDEREN aandoen is compleet respectloos…
  Helaas stonden er mensen en KINDEREN bij die dit voor hun ogen zien gebeuren…. Net als de machinist… VOOR DIE MENSEN HEB IK RESPECT EN MEDELEVEN!!! niet voor zo’n treurig stuk….

 3. Marjoke Looij on

  Deze persoon was waarschijnlijk ten einde raad. Als je de achtergrond niet kent kan je beter geen oordeel hebben. Het is heel erg dat mensen getuige zijn geweest van dit drama, want dat is het… Ik wil mijn medeleven betuigen aan allen die deze persoon moeten missen en daar verdriet van zullen hebben.

Reageer