Tiplijn: 06-19541384

Valpartij tijdens brommerrit over Leerdamse Lingedijk

0

LEERDAM – Een mooie rit over de Leerdamse Lingedijk liep zondagochtend toch anders af voor een meneer. Samen met drie anderen reden de mannen met hun gerestaureerde brommers over de Lingedijk, toen één van hen ter hoogte van het glasmuseum ten val kwam.

In eerste instantie leek het te gaan om een ernstige valpartij. Daarom werd ook de traumahelikopter erbij geroepen. Na een controle door de ambulancedienst bleek het voor het slachtoffer gelukkig mee te vallen. De man klaagde wel over pijn in zijn knie. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Tekst: 112Leerdam.nl – Foto’s: Sjoerd van Reenen

©SvR ongevalletje Lingedijk 8 maart 2015-1©SvR ongevalletje Lingedijk 8 maart 2015-3

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer