Tiplijn: 06-19541384

Regionaal kampioenschap hulpverlening in Molenwaard

0

NIEUWPOORT – Zaterdag 7 maart wordt in de gemeente Molenwaard het regionaal kampioenschap THV georganiseerd. Negen brandweerploegen uit de regio zullen deelnemen aan de hulpverleningswedstrijd, die wordt georganiseerd door de brandweer van Nieuwpoort-Langerak.

De brandweerposten Ameide, Sliedrecht, Lexmond, Mijnsheerenland / Westmaas, Hardinxveld-Giessendam, Groot-Ammers, Nieuw-Lekkerland en Oud-Beijerland plaatsten zich in de voorrondes voor het regiokampioenschap. Ook brandweer Brandwijk / Molenaarsgraaf, die vorig jaar regionaal kampioen werd, doet mee aan de wedstrijd.

Om 08.00 uur trapt de ploeg van Ameide de wedstrijd af. De speellocatie blijft geheim totdat de spelende ploeg zich meldt om te spelen, om zo te voorkomen dat een ploeg voorkennis heeft van de wedstrijdlocatie. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd een kijkje te nemen bij de wedstrijd. Zij kunnen zich melden bij de brandweerpost Nieuwpoort / Langerak aan de Van der Heydenstraat 28 A in Langerak, waar de locatie van de wedstrijd wordt gegeven.

Meer informatie, zoals informatie over de speeltijden van de brandweerposten, is te vinden in dit wedstrijdboekje.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer