Tiplijn: 06-19541384

Wilde achtervolging eindigt in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een wilde achtervolging is zondagavond 1 maart geëindigd nabij de Admiraal de Ruyterweg in Papendrecht. De politie kreeg eerder een melding van asociaal rijgedrag. Nadat ook agenten constateerden dat dit het geval was kreeg de man op de A15 een stopteken.

Stopteken
De verdachte negeerde echter het stopteken en reed volgens de politie ‘als een bezetene’ weg. Tijdens de achtervolging die hierop volgde probeerde de man diverse politieauto’s van de weg te duwen. Twee politievoertuigen raakten hierbij beschadigd.

Aanhouding
De politie heeft de man uiteindelijk kunnen aanhouden in Papendrecht. Hem wordt een poging doodslag en diverse verkeersovertredingen ten laste gelegd.

Tegen het verkeer in
Op de Burgemeester Keijzerweg reed de verdachte tijdens de achtervolging een flink stuk tegen het verkeer in. De politie verzoekt iedereen die hiervoor moest remmen of uitwijken contact op te nemen via 0900-8844.

Foto’s: Sonny Lasschuit

imageimageimageimage

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer