Tiplijn: 06-19541384

Arrestatieteam maakt einde aan ontvoering in Dordrecht

0
DORDRECHT – Zondagmiddag heeft een arrestatieteam in Dordrecht een einde gemaakt aan een gewelddadige ontvoering die in de nacht van vrijdag op zaterdag begon in Zaltbommel.

In die nacht kreeg de politie een melding dat vanuit een woning aan de Mau de Jongstraat in Zaltbommel een man in een auto was meegenomen. Daarbij zou geweld zijn gebruikt. De politie startte direct met een grootschalig onderzoek. Uit dit onderzoek bleek dat een 25-jarige man uit Zaltbommel leek te zijn verdwenen. Nader onderzoek wees uit dat het slachtoffer mogelijk werd vastgehouden in een woning aan de Augustijnenkamp in Dordrecht.

Slachtoffer bevrijd
Na zorgvuldige voorbereiding en in samenspraak met het Openbaar Ministerie viel zondagmiddag een arrestatieteam de woning binnen. Uitgangspunt was om het slachtoffer veilig uit de woning te krijgen. Ook de veiligheid van de betrokken politiemensen stond voorop.

In de woning werd het slachtoffer bevrijd en werden 2 verdachten aangehouden. Bij de actie raakte niemand gewond. Wel bleek de ontvoerde man enkele verwondingen te hebben. Deze werden op het politiebureau in Dordrecht door ambulancemedewerkers behandeld. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van de vrijheidsbeneming, die zich lijkt af te spelen binnen het criminele circuit, en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer