Tiplijn: 06-19541384

Poging om geldautomaat te stelen mislukt in Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie stelt een onderzoek in naar de poging diefstal van een geldautomaat bij een supermarkt in Hendrik Ido Ambacht.

Rond 04.15 uur kwam bij de politie een inbraakmelding binnen. Er zou ingebroken worden bij een supermarkt aan de Reeweg. Getuigen meldden dat vermoedelijk twee verdachten op een scooter waren weggereden in de richting van de Antoniuslaan. Na uitgebreid onderzoek in de omgeving door verschillende politie-eenheden werden de verdachten helaas niet gevonden.

Bij de supermarkt werd wel een auto aangetroffen die bij de inbraak is gebruikt en vermoedelijk door de daders is achtergelaten. Deze auto bleek te zijn gestolen in Hendrik Ido Ambacht. Aan het pand is schade ontstaan, maar de geldautomaat waar de daders het vermoedelijk op hadden gemunt is niet meegenomen.

De afdeling Forensische Opsporing van de politie-eenheid Rotterdam heeft sporen veiliggesteld en ook zijn er beelden bekeken.

Bent u getuige geweest van de inbraak of heeft u andere informatie de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de afdeling Opsporing van district Zuid-Holland Zuid, via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0700-8000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer