Tiplijn: 06-19541384

Wie herkent deze mannen die pinden met een gestolen pinpas?

0

DORDRECHT – De politie is op zoek naar drie verdachten die in op een 18 augustus 2014 een inbraak hebben gepleegd bij een bedrijfspand aan het Wilgenbos in Dordrecht. Daarbij is een pinpas weggenomen en zijn flinke bedragen mee gepind.

Rond 19.00 kwamen de mannen het pand binnen. Ten tijde van de inbraak waren er 6 werknemers aanwezig, maar die hebben allen niets gemerkt van inbraak. De verdachten hebben verschillende goederen meegenomen zoals 7 laptops, inhoud van een kluis, VVE-bonnen een creditcard en een pinpas. Rond 19.40 uur verlaten ze weer het pand via de nooduitgang met elk een grote bigshopper. En ze lopen vervolgens weg in de richting van de Achterhakkers.

Verdachten
Met de gestolen pinpas is er diezelfde avond en de dagen erna meerdere malen geld opgenomen door verschillende mannen. Dit gebeurde bij verschillende geldautomaten in Amsterdam. Ook van het pinnen met de gestolen pas zijn beelden.

Verdachte 1 pint na de inbraak omstreeks 21.50 uur een bedrag gepind van 2150,- euro op de Eerste van Swindenstraat. Deze verdachte schermt zijn gezicht af met een trui/vest die hij aan heeft en is daardoor niet goed te zien. Vermoedelijk gaat het om een getinte man, hij draagt een donkergekleurde jas en hij heeft een petje op met daarover heen de capuchon.

Daarna is er op 19 augustus om 2014 omstreeks 09.09 uur een pinbetaling geweest van 270,- euro bij de Albert Heijn aan de Stadhouderskade. Deze man, verdachte 2, kijkt voortdurend naar beneden. Het gaat om een donkergetinte man in een grijs joggingpak met capuchon, zwarte jas, witte schoenen en zwart petje met rood embleem.

Driekwartier later, rond 09.45 uur, wordt er een bedrag van 250 euro gepind bij een geldautomaat op de Eerste Oosterparkstraat door vermoedelijk dezelfde man.

Vragen:

  • Wie (her)kent de verdachten die op 18 augustus hebben ingebroken aan het Wilgenbos in Dordrecht?
  • Wie (her)kent de pinners?
  • Wie heeft anderszins informatie over de inbraak?

Neemt u dan contact op met de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

verdachte-pinner-dordrecht-1 verdachte-pinner-dordrecht-2 verdachte-pinner-dordrecht-2a

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer