Tiplijn: 06-19541384

Brand in bedrijfsbusje op A15 bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – In de laadruimte van een bedrijfsbusje is donderdagmiddag 26 februari 2015 brand ontstaan. De bestuurder van het voertuig rook in de Noordtunnel bij Alblasserdam onraad. Hij zette net na de tunnel zijn voertuig langs de kant en stapte uit. Een vrachtwagenchauffeur was zo behulpzaam om ook te stoppen en met een brandblusser de brandende lading te blussen.

Brandweervoertuigen van Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht kwamen met spoed ter plaatse. Er werd gecontroleerd of het vuur, dat was ontstaan door kortsluiting in accu’s, inderdaad gedoofd was. Niet veel later ging de snelweg, die direct na de melding volledig werd afgesloten, weer open.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl.

IMG_4342 (Medium) IMG_4343 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer