Tiplijn: 06-19541384

Slapende man opgeschrikt door politie in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Een slapende man is woensdag 25 februari ruw uit zijn slaap gewekt toen de politie rond 11.45 uur zijn flatwoning aan de Petuniastraat binnenviel. Nadat de familie al enige tijd geen gehoor kreeg bij de man via de telefoon en ook de woning potdicht zat, werd de politie ingeschakeld.

Omdat het de politie beter leek om de woning niet via de voordeur maar via het balkon binnen te gaan werd de ladderwagen van de Zwijndrechtse brandweer opgeroepen. Met behulp van de ladderwagen kon een agent op het balkon worden gezet, waarna de ruit van de deur werd ingeslagen. Toen de politie de woning binnenging bleek er niets met de man aan de hand te zijn, maar sliep hij.

IMG_9630 IMG_9632 IMG_9640 IMG_9646 IMG_9655

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer