Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt vier krakers aan in Leerdam

0

LEERDAM – De politie heeft in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 februari vier personen aangehouden ter zake inbraak en vernieling. “Het gaat hier om een 27-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats, een 25-jarige vrouw uit Gorinchem, een 25-jarige man uit Sleeuwijk en een 23-jarige vrouw uit Hardinxveld”, aldus een woordvoerder van de politie.

De politie van de eenheid Midden-Nederland had eerder een groep krakers uit een een pand gezet. Nadat de politie deze krakers had achtervolgd, waren er aanwijzingen dat de krakers in een pand aan de Energieweg in Leerdam waren getrokken.

Nadat de politie van zowel de eenheid Zuid-Holland Zuid als die van Midden-Nederland ter plaatse kwam, konden in het pand vier personen worden aangehouden. “Gezien het aantal spullen dat klaarstond waren de verdachten hoogstwaarschijnlijk van plan het pand te kraken”, aldus de politie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer