Tiplijn: 06-19541384

Louche pannen- en messenverkoper actief in Hardinxveld-Giessendam

2

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De politie in Hardinxveld-Giessendam waarschuwt voor een louche verkoper die actief is in het rivierdorp. Een bewoner van de Talmastraat in Hardinxveld ging maandagochtend 23 februari in zee met de verkoper. De man kwam met een kleine vrachtauto de straat in rijden en bood een pannenset en messenset aan. Hij vertelde aan de Hardinxvelder dat het hele set en waarde van 2500 euro zou hebben en dat de man het voor 1500 euro zou kunnen kopen.

De bewoner van de Talmastraat besloot het set te kopen. Achteraf bleek dat het set niet de waarde vertegenwoordigde die de man ervoor betaald heeft. Inmiddels zijn er meerdere meldingen van oplichting door deze pannenverkoper binnengekomen bij de politie. De politie zegt weinig aan deze praktijken te kunnen doen, omdat de koper en verkoper een ‪civiele overeenkomst zijn aangegaan. De Hardinxveldse politie schrijft: “Koop geen spullen aan de deur als het aanbod te mooi is om waar te zijn, vaak komt u dan bedrogen uit.”

Wordt u een op soortgelijke wijze een pannenset aangeboden? De politie vraagt om dan direct contact op te nemen via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. beste panne[koeker]verkoper,kom by myn eens aan de deur,flinke man.???
    verkoop je ook koekenbakkerspannen??
    hoop niet dat je by myn aanbelt.want dan kryg je een koekje van eigen deeg!
    dus wees gewaarschuwd koekebakker!

Reageer