Tiplijn: 06-19541384

Herkent u deze bij overval in Hendrik-Ido-Ambacht buitgemaakte sieraden?

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op dinsdag 14 oktober 2014 werd de bewoonster van een woning aan De Spiegel in Hendrik-Ido-Ambacht overvallen. De politie is nog bezig met het onderzoek naar de overval en geeft nu beelden vrij van de sieraden die zijn ontvreemd.

Overval
Net nadat de bewoonster rond 11.15 uur thuis was gekomen, ging de bel. Voor de deur stonden twee jongens. De vrouw herinnerde zich dat ze het tweetal even daarvoor onder het viaduct van de Antoniuslaan had zien staan. Toen ze de deur een klein stukje opende, kreeg ze gelijk een vuurwapen op zich gericht. De overvallers drongen de woning binnen, blinddoekten het slachtoffer en bonden haar vast. Vervolgens doorzochten ze het huis en gingen er met bankpassen, horloges en sieraden vandoor. Van een aantal van deze gestolen spullen zijn afbeeldingen, die vandaag door de politie zijn vrijgegeven.

Tips
De overvallers waren twee negroïde mannen, allebei tussen de 20 en 30 jaar, rond de 1.70 meter lang en ze droegen beiden een blauwe werkjas met gele reflecterende strepen. Zijn u deze horloges of het sieraad aangeboden, vermoedt u wie de daders zijn of heeft u andere informatie over deze overval? Neem dan contact op met team Pagang van de politie op nummer 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

breitling-navitimer-world choker-de-spiegel moorea-classicque-de-spiegel raymond-weil-2-de-spiegel raymond-weil-de-spiegel FullSizeRender FullSizeRender (1)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer