Tiplijn: 06-19541384

Bedrijfsbus kantelt op A15 bij Alblasserdam; bestuurder aangehouden

0

ALBLASSERDAM – Een bedrijfsbusje is zaterdagavond 21 februari 2015 op de snelweg A15 bij Alblasserdam op zijn zijkant terecht gekomen. De bestuurder werd, nadat hij door ambulancepersoneel was nagekeken, direct aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van alcohol. De man reed even na 20.00 uur in de richting van Rotterdam en raakte ter hoogte van de afslag naar Alblasserdam de berm en de vangrail. De wagen viel om en kwam zo’n 200 meter verderop tot stilstand.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Tijdens dit onderzoek waren twee rijstroken afgesloten. Na het onderzoek heeft een bergingsbedrijf het voertuig recht getrokken en meegenomen. Nadat het asfalt was gereinigd, konden de afgesloten rijstroken weer opengesteld worden voor het verkeer.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl.

IMG_3837 [Desktop Resolutie] IMG_3889 [Desktop Resolutie] IMG_4019 [Desktop Resolutie]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer