Tiplijn: 06-19541384

Dordtse bromfietser (18) krijgt ongeval na overtreden verkeersregels

1

DORDRECHT – Een 18-jarige bromfietser uit Dordrecht is op dinsdag 18 februari gewond geraakt aan zijn hoofd, toen hij op de kruising van de Talmaweg met de S.M. Hugo van Gijnweg bij een aanrijding betrokken raakte. Kort voor de aanrijding zagen agenten de man met een hoge snelheid op de Hugo van Gijnweg rijden, waarbij hij zonder helm door rood reed. De agenten besloten, gezien de verkeersveiligheid, geen achtervolging in te zetten, maar met een normale snelheid dezelfde richting als de bromfietser op te rijden.

Enkele minuten hierna reden de agenten wel met spoed naar de kruising Talmaweg – S.M. Hugo van Gijnweg waar een verkeersongeval was gebeurd en een gewonde was gevallen. De gewonde bleek de bromfietser te zijn, die daar tegen een personenauto was aangereden. Volgens getuigen reed de Dordtenaar spook. De automobilist had de bromfietser, die uit een voor hem uit een onverwachte richting kwam, niet gezien. De aanrijding vond plaats toen de automobilist voor rood licht stilstond en bij groen licht optrok.

Kort na de aanrijding verzamelde zich een groot aantal toeschouwers bij de aanrijding. Eén van hen vond het nodig zich met de afhandeling van de het ongeval te bemoeien. Hij liep in de weg en hinderde de hulpverlening. Na diverse waarschuwingen werd de man met gepast geweld verwijderd. Hij werd niet aangehouden. De gewonde bromfietser is naar het ziekenhuis gebracht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Voor dit soort figuren is het net als bij zelfdoding; het vermelden van het nieuws niet waard, eigen domme schuld.

Reageer