Tiplijn: 06-19541384

Schaafwond voor fietser na aanrijding met auto in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een man van 48 jaar uit Gorinchem is woensdagmorgen gewond geraakt nadat hij in aanrijding kwam met een auto. Dat gebeurde rond 07.00 uur op de Nieuweweg in Hardinxveld-Giessendam.

De man fietste nabij het viaduct van de snelweg A15, toen hij door nog onbekende redenen in aanraking kwam met een auto, die werd bestuurd door een 58-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam. De fietser viel op de grond en moest worden behandeld door de ambulancedienst. Uiteindelijk bleek de fietser slechts last te hebben van een flinke schaafwond. Zijn fiets raakte wel flink beschadigd.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0014 IMG_0020 IMG_0022 IMG_0024

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer