Tiplijn: 06-19541384

Man rijdt opzettelijk over been van rivaal heen in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Een 29-jarige man uit Zwijndrecht heeft een ruzie in zijn woonplaats kennelijk willen beslechten door de man met wie het het conflict had aan te rijden. Die laatste liep daarbij een dubbele beenbreuk op.

Rond 19.25 uur kregen agenten de melding dat een man was aangereden in de Paulus Potterstraat in Zwijndrecht. Dat bleek het geval en de 41-jarige Dordtenaar verklaarde dat dit opzettelijk gebeurde tijdens een ruzie met een bekende. Die man raakte rijdend in zijn auto met zijn linkervoorwiel de Dordtenaar die daarbij volgens ambulancepersoneel vermoedelijk zijn scheen- en kuitbeen brak. Hij zou volgens het slachtoffer in de achteruit over de man zijn heengereden en en ging er vervolgens vandoor.

Het slachtoffer kon de personalia van de man geven: een 29-jarige man uit Zwijndrecht. Agenten troffen de achtergelaten auto aan op de Jan Campertstraat in Zwijndrecht. De verdachte is vervolgens rond 23.20 uur aangehouden in Dordrecht.

image image image image image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer