Tiplijn: 06-19541384

Man (20) uit Schoonrewoerd mishandeld tijdens carnaval

0

‘s HERTOGENBOSCH / SCHOONREWOERD – De politie hield zondagochtend 15 februari in ‘s-Hertogenbosch vier jongeren aan op verdenking van een openlijke geweldpleging eerder die ochtend. Hierbij raakte een inwoner van Schoonrewoerd gewond.

Het slachtoffer, een 20-jarige man uit Schoonrewoerd, zou zondagochtend rond 2.30 uur op de Bossche Jan Heinsstraat zijn mishandeld door vier jongeren. De man liep door de straat toen hij de groep jongeren tegenkwam waar hij eerder die avond ruzie mee had gehad. Eén van hen zou het slachtoffer met een fles op zijn hoofd hebben geslagen en de andere zouden hem in zijn gezicht hebben geslagen.

De man zag kans om te vluchtten richting de Orthenstraat waar hij door carnavalsvierders is opgevangen. De gewaarschuwde politie kon in de Jan Heinsstraat, kort na het aantreffen van het slachtoffer, vier verdachten aanhouden. Het gaat om drie inwoners van Culemborg van 16, 17 en 24 jaar en een 18-jarige man uit Everdingen. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij liep een snee in zijn hoofd op die gehecht is. Na behandeling mocht hij het ziekenhuis verlaten. De vier verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer