Tiplijn: 06-19541384

Man raakt lichtgewond bij steekpartij in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – In een woning aan de Valkhof in Sliedrecht is in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 februari een man lichtgewond geraakt bij een steekpartij. De man werd rond 02.00 uur na een ruzie met een bekende neergestoken nabij de Valkhof in Sliedrecht. Het slachtoffer, een man van 27 uit Sliedrecht, sprong uit angst voor zijn belager van twee hoog uit de woning om te ontkomen. De politie was snel ter plaatse, maar zowel de dader als het slachtoffer waren toen inmiddels niet meer op de plaats van de steekpartij.

Het slachtoffer kon wel snel getraceerd worden. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. ”Zijn verwondingen lijken mee te vallen”, aldus agent Martijn Berendsen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de steekpartij. Er is vooralsnog niemand aangehouden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer