Tiplijn: 06-19541384

In Gorinchem gestolen Volkswagen brandend teruggevonden

0

GORINCHEM / VUREN – Een Volkswagen EOS die vandaag in Gorinchem werd gestolen, is vanavond rond 18.30 uur teruggevonden in Vuren. De auto was op de Molenweg in Vuren in brand gestoken. De brandweer heeft de brand geblust.

Het is erg ongebruikelijk dat auto’s die gestolen zijn zo snel in brand worden gestoken. Het is daarom goed mogelijk dat er met de auto in de tussentijd illegale feiten zijn gepleegd. De politie is daarom op zoek naar getuigen.

Heeft u zaterdagmiddag of begin van de avond eenzelfde Volkswagen EOS zien rijden in de buurt van Gorinchem-Oost en/of Vuren en viel de auto u op door bijvoorbeeld verdacht gedrag? Meldt u dan bij de politie via 0900-8844.

Foto: Een Volkswagen EOS

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer