Tiplijn: 06-19541384

Automobilist uit de bocht op dijk in Alblasserdam

1

ALBLASSERDAM – Een 21-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is zaterdagochtend 14 februari 2015 met zijn auto uit de bocht gevlogen in Alblasserdam. Dit gebeurde rond 08.30 uur op de Oost-Kinderdijk. De automobilist, die eerlijk toegaf te hard te hebben gereden, gleed weg, botste tegen een paal van een verkeersbord en knalde met de achterkant van zijn voertuig tegen een geparkeerde auto. Deze geparkeerde auto schoot vervolgens weer door tegen een andere auto. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse.

Al snel bleek dat de jongeman ongedeerd was gebleven en dat behandeling door ambulancepersoneel niet nodig was. Een bergingsbedrijf heeft later op de ochtend de beschadigde auto opgehaald.

Het is de derde keer in drie maanden tijd dat er een auto uit de bocht glijdt op de Oost-Kinderdijk. Een paar jaar geleden ramde een vrachtwagen een complete voorgevel van één van de woningen er uit. Een aantal buurtbewoners pleit er voor om op dat deel van de dijk een dertig kilometerzone in te stellen en de onlangs geplaatste middengeleider weg te halen.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_3118 [Desktop Resolutie] IMG_3130 [Desktop Resolutie] IMG_3131bew [Desktop Resolutie] IMG_3137 [Desktop Resolutie]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer