Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor brandend openhaardhout in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is in de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 februari 2014 uitgerukt voor een brand achter de Cornelis Smitstraat. Buurtbewoners roken rond 1.50 uur een sterke brandlucht en zagen vervolgens dat in de brandgang opgeslagen openhaardblokken in brand stonden. De blokken stonden opgestapeld tegen een schuurmuur. Om die reden werd de brandweer met zwaailicht en sirene opgeroepen.

Nog voor aankomst van de brandweer was het gevaar van overslag grotendeels geweken, doordat agenten de blokken van de muur getrokken hadden. De brandweerlieden, die tijdens het aanrijden naar de melding last hadden van verkeerd geparkeerde auto’s in smalle straten, hebben de smeulende resten nageblust.

Tekst en foto’s: Peter Stam

IMG_3013-Desktop-Resolutie IMG_3017-Desktop-Resolutie IMG_3019-Desktop-Resolutie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer