Tiplijn: 06-19541384

Politie rijdt overvallers Belgisch tankstation klem op snelweg A16

0

DORDRECHT – Twee vermoedelijke overvallers zijn snel gepakt nadat ze in België een overval hadden gepleegd op een tankstation. Bij Dordrecht konden de verdachten worden klemgereden door de politie. Omstreeks 10.00 uur werd in het Belgische Meer een overval gepleegd op een tankstation. Bij deze overval werd gebruik gemaakt van een bijl en mes en werd geld meegenomen. De overvallers renden vervolgens naar hun auto en reden hard weg. Omdat het dorp Meer net over de grens met Nederland ligt werd de politie in Nederland op de hoogte gebracht.

Agenten van de Landelijke Eenheid zagen 20 minuten na de overval de auto rijden op de A16 bij Dordrecht. Met meerdere politieauto’s werd de auto vervolgens klemgereden. De Nederlandse verdachten (20 en 23 jaar) uit Rotterdam werden direct aangehouden en ingesloten voor verhoor. De mannen zullen aan België worden overgedragen. Vermoedelijk hebben de mannen voor de overval in Rotterdam nog getankt zonder te betalen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer