Tiplijn: 06-19541384

Jongen lichtgewond na aanrijding met auto in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM -Een 13-jarige jongen uit Hardinxveld-Giessendam is dinsdagmorgen licht gewond geraakt toen hij werd aangereden door een auto, die werd bestuurd door een 55-jarige man uit Gorinchem. Dat gebeurde kort voor 08.00 uur op de Rivierdijk. De jongen fietste over de Rivierdijk toen een auto hem wilde inhalen.

De inhaalactie ging niet helemaal goed, en de auto raakte daarbij de fiets licht aan. De jongen viel en had last van zijn rug. Een ambulance kwam ter plaatse voor controle, maar al snel bleek dat de jongeman niet mee hoefde naar het ziekenhuis. Hij is door de politie thuisgebracht.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0062 IMG_0064 IMG_0066

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer