Tiplijn: 06-19541384

Autodieven gebruiken autoambulance in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Afgelopen week is er bij de Sterflat aan de Vrijheer van Eslaan in Papendrecht geprobeerd een personenauto te stelen. Hiervoor werd een zogenoemde autoambulance gebruikt. Doordat de eigenaar bij zijn auto kwam, is deze diefstal mislukt. De auto bleek voorzien van een spanband aan de vooras en ook de handremkabel was al doorgeknipt. De eigenaar van de auto zag de autoambulance bij zijn auto staan, maar legde op dat moment niet de link met een poging tot diefstal.

Afgelopen nacht is er op P.J. Oudstraat in Papendrecht een personenauto gestolen. De politie houdt er rekening mee dat ook bij deze diefstal een autoambulance is gebruikt. Opvallend is dat het in beide gevallen om een Volkswagen ging. Heeft u iets gezien wat met de diefstal te maken kan hebben, bel dan met de politie via 0900-8844. De politie in Papendrecht vraagt om alert te zijn bij het zien van autoambulances en bij heterdaad of vermoedens daarvan direct 112 te bellen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer