Tiplijn: 06-19541384

16-jarige fietser gewond na botsing met voetganger in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 16-jarige jongen uit Alblasserdam is maandagavond 9 februari 2015 gewond geraakt, nadat hij met zijn fiets tegen een 37-jarige voetganger botste. De jongen reed rond 20.00 uur met zijn fiets op de Plantageweg in Alblasserdam en botste ter hoogte van het zebrapad richting de Van Eesterensingel tegen de lopende man. De fietser kwam ten val en raakte gewond. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse om de Damdorper te helpen.

De 16-jarige is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis in Dordrecht. De verwondingen lijken mee te vallen. Verder onderzoek in het ziekenhuis moet uitwijzen of dit inderdaad het geval is.

Foto’s en tekst: Peter Stam

IMG_2919-Medium IMG_2927-Medium IMG_2934-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer