Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw overval op tankstation Argos in Leerdam

0

LEERDAM – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een beroving bij een tankstation aan de Parallelweg. Hierbij raakte zondagavond niemand gewond.

Een getinte man van ongeveer 20 jaar hing rond acht uur al een tijdje rond in het tankstation. Op dat moment besloot hij de medewerkster te bedreigen met een mes. Onder dwang van het mes gaf het personeelslid geld af. De overvaller ging er vandoor in een auto.

De politie werd gewaarschuwd. Er is direct een onderzoek ingesteld. De omgeving werd uitgekamd op zoek naar een spoor van de dader. Hij is nog niet aangetroffen.

Het onderzoek naar zijn identiteit wordt voortgezet. Hierbij wordt onder andere gesproken met getuigen. Daarnaast wordt er gekeken naar beschikbare beelden.

Heeft u informatie over deze overval? Weet u wie de dader is? Het gaat om een getinte man van ongeveer 20 jaar oud. Hij is rond de 1.65 lang en had een verbandje op zijn neus op het moment van de overval. Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

Tweede keer
Het is helaas niet de eerste keer dat dit tankstation wordt overvallen. Op 20 November 2013 was er ook al een soortgelijke overval. Ook toen liep een jongeman het tankstation in met een mes. Hiervoor zijn destijds twee jongens van 14 en 16 jaar als verdachten aangehouden.

Foto’s: 112Leerdam.nl / Sjoerd van Reenen fotografie

©SvR Overval Argos 8 feb 2015-1©SvR Overval Argos 8 feb 2015-5©SvR Overval Argos 8 feb 2015-8

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer