Tiplijn: 06-19541384

Zolderkamer in Zwijndrecht verwoest na felle brand

0

ZWIJNDRECHT – Een woning aan de Van Weerden Poelmanstraat in Zwijndrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag verwoest door brand.

De brand werd kort voor 04.00 uur ontdekt. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de zolderkamer. Er werd opgeschaald naar ‘grote brand’. Brandweer Zwijndrecht kreeg assistentie van de korpsen Hendrik-Ido Ambacht en Dordrecht.

De bewoners van de woning konden op tijd hun brandende woning uitkomen. Zij zijn door de brandweer opgevangen in verband met de koude weersomstandigheden. Omstreeks 04.45 uur was de brand onder controle, meldt de brandweer. Het nablussen heeft nog wel enige tijd geduurd.

Bewoners van de omliggende woningen konden eind van de nacht weer terug naar hun eigen woning. Voor de bewoners van de betreffende woning zal dat tijdelijk niet gaan. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting.

Foto’s: Mark-Jan de Wit (ingezonden)

FullSizeRender (12) FullSizeRender (13) FullSizeRender (14) FullSizeRender (15)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer