Tiplijn: 06-19541384

14-jarige jongen beroofd in Zwijndrecht; twee aanhoudingen

0

ZWIJNDRECHT – Twee Rotterdammers van 16 en 18 jaar zijn op 31 januari aangehouden, nadat ze kort daarvoor een 14-jarige jongen uit Dordrecht hadden beroofd.

De jongen was die dag met een 15-jarige vriend uit Dordrecht in Rotterdam gaan shoppen en ging met de trein terug richting Dordrecht. In Rotterdam stapten niet alleen de twee jongens in, maar ook vier onbekende jongemannen die in de trein de buurt van het tweetal gingen zitten. Het slachtoffer en zijn vriend besloten in Zwijndrecht uit te stappen, wat de vier jongemannen vervolgens ook deden. Deze vier beroofden de 14-jarige van onder meer zijn telefoon. Bij zijn 15-jarige vriend bleef het bij een poging.

Gewaarschuwde agenten waren binnen de kortste keren bij het station en hielden de 18-jarige verdachte daar direct aan. Een 16-jarige medeverdachte werd in de buurt gevonden en eveneens aangehouden. De twee andere jongen wisten weg te komen. De politie zet het onderzoek naar hen voort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer