Tiplijn: 06-19541384

Man botst tegen geparkeerde auto in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een oudere man (leeftijd + woonplaats volgen nog) is in de nacht van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari 2015 met zijn auto tegen een geparkeerde auto gebotst. Dit gebeurde rond 23.30 uur in een bocht op de Blokweerweg in Alblasserdam. De automobilist, die een flinke slok te veel op had, bleef tijdens het ongeval ongedeerd. Wel ontstond er aan beide voertuigen en aan een lantaarnpaal forse schade. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s meegenomen.

De man bekende direct na de botsing dat hij te veel alcohol had gedronken. Omdat hij niet meewerkte, werd hij door de politie in de boeien geslagen en voor verhoor en een blaastest meegenomen naar het bureau.

De blaastest moet uitwijzen hoeveel alcohol de bestuurder exact in zijn bloed heeft.

Dit bericht wordt maandag bijgewerkt met nieuwe informatie.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_2633 (Medium) IMG_2637 (Medium)

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer