Tiplijn: 06-19541384

Supermarkt Hoogvliet in Hardinxveld ontruimd na vreemde lucht

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Supermarkt Hoogvliet aan de Juliana van Stolbergstraat in Hardinxveld is zaterdagochtend 31 januari ontruimd. Rond 8.40 uur rook men in de winkel een vreemde, prikkelende geur waarop men de brandweer belde.

De brandweer, die na de melding met spoed ter plaatse kwam, stelde een onderzoek in naar de oorzaak van de lucht. Het personeel van de supermarkt werd tijdens het incident in De Lange Wei opgevangen. Ook een ambulance kwam ter plaatse om het personeel en de klanten na te kijken. Na onderzoek werd er een kapotte koelinstallatie aangetroffen, vermoedelijk was dit de oorzaak van de vreemde lucht.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0513 IMG_0517 IMG_0522 IMG_0524 IMG_0526

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer