Tiplijn: 06-19541384

Val in Nieuw-Lekkerland; epileptische aanval in Kinderdijk

0

NIEUW-LEKKERLAND / KINDERDIJK – Een 72-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland is vrijdagavond 30 januari 2015 gewond geraakt tijdens een valpartij op de Standerdmolen in haar woonplaats. De vrouw viel door een nog onbekende oorzaak en had daardoor last van haar heup, rug en benen. Twee ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De Lekkerlandse is eerst ‘geplankt’ door het ambulancepersoneel en daarna voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

In Kinderdijk raakte vrijdagavond een 14-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht, tijdens het uitgaan, onwel. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de Ambachter te helpen. De jongen bleek last te hebben van een epileptische aanval. Ook hij is per ambulance, ter controle, meegenomen naar het ziekenhuis.

Tekst: Peter Stam. Foto: Ron Smits.

IMG-20150130-WA0060

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer