Tiplijn: 06-19541384

Bijrijder op de vlucht na aanrijding; bestuurder in de boeien

0

PAPENDRECHT – Twee personenauto’s botsten vrijdagmiddag 30 januari 2015 op de Veerweg in Papendrecht op elkaar. Direct na de kop –staartbotsing ging de bijrijder van de achterste auto er vandoor. Hij sprintte weg en ontkwam zodoende aan de politie. Om er zeker van te zijn dat de bestuurder niet ook de benen zou nemen, werd die man geboeid, achterin de politieauto gezet en daarna meegenomen naar het bureau.

Bij het ongeval ontstond aan beide voertuigen blikschade. De twee vrouwen uit de voorste auto en de mannen uit de achterste auto bleven ongedeerd. De politie onderzoekt waarom de bijrijder is gevlucht en probeert via de bestuurder te achterhalen wie de man is.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Papendrechtsnieuws.nl.

IMG_2574 [Desktop Resolutie] IMG_2579 [Desktop Resolutie]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer