Tiplijn: 06-19541384

Omstanders helpen man uit te water geraakte auto

0

PAPENDRECHT – Een man is donderdag 29 januari 2015 met zijn auto te water geraakt in Papendrecht. Dit gebeurde tijdens een hagelbui, rond 11.15 uur, langs de Burgemeester Keijzerweg. De man gleed van de weg, ramde een hekwerk uit de grond en belandde vervolgens met zijn voertuig in een sloot. Omstanders boden direct hulp. Één van de helpers sloeg met het kapot gereden hekwerk de achterruit uit de auto en hielp de man op de kant.

Inmiddels waren ook politie, brandweer en ambulance gealarmeerd. Zij kwamen met spoed ter plaatse. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken. Hij bleek slechts schrik en een nat pak opgelopen te hebben.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water gehaald en afgevoerd.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_2478 (Medium) IMG_2480 (Medium) IMG_2501 (Medium) IMG_2504 (Medium) IMG_2519 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer