Tiplijn: 06-19541384

Politie vindt negende wietplantage in Sliedrecht in korte tijd

5

SLIEDRECHT – In Sliedrecht is dinsdagmorgen, wederom, een wietplantage gevonden. Dat meldt wijkagent Hans van Schaik op Twitter. Naar schatting stonden er ongeveer 100 kleine wietplantjes. De plantage aan de Valkhof werd ontdekt na een tip. In de woning werd ook een drogerij aangetroffen, om wietplanten te drogen. Een 51-jarige man uit Dordrecht is aangehouden omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de wietplantage.

Nummer 9
De plantage aan de Valkhof dinsdag is de negende ontdekte wietplantage in Sliedrecht binnen twee maanden tijd. Eerder was het al raak op onder andere de Havikstraat, Thorbeckelaan, de Adama van Scheltemastraat, de Lijsterweg en de Kievitlaan. De politie heeft nog geen idee hoe het kan dat er relatief veel kwekerijen worden gevonden in Sliedrecht. ”Er wordt wel onderzocht of de kwekerijen verband met elkaar hebben, maar daarover is nog niets bekend”, aldus een woordvoerder van de politie.

Burgemeester
De Sliedrechtse burgemeester Bram van Hemmen is blij met de actieve aanpak van de politie, die bij een tip meteen een kijkje gaan nemen. ”Ik ben erg onder de indruk van de inzet van de politiemensen. Politie en omwonenden zijn goed bezig!”, aldus de burgemeester.

Foto: Hans van Schaik (politie)

B8WPJW-IAAAgWmu

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

 1. Tuig van Sliedrecht, stoer hoor een wietplantage.
  Laat dat tuig eens gaan werken i.p.v. kweken.
  Komt van half Sliedrecht niets terecht allemaal schorrie morrie.

  • Nou Esma, dit vind ik wel een overhaaste generalisatie. Het wil toch niet zeggen dat als er negen wietplantages in Sliedrecht zijn, dat ook alle mensen in Sliedrecht met wietteelt bezig zijn? Er komt heel veel van Sliedrecht terecht, zeker meer dan de helft. Helaas zijn er een aantal mensen die hun geld op deze manier proberen te verdienen. Bedenk dan wel dat deze mensen misschien in financiële nood zitten en dat ze dus geen andere manier meer hadden om geld te verdienen. Dus Esma, zou u alstublieft eerst wat research willen doen voordat u zulke uitspraken doet? Alvast bedankt.

 2. Koen Boogaard on

  kan iemand mij het leren om zoiets op te zetten kan wel wat extra geld gebruiken
  dit is toch te gek voor woorden, 9 opgeruimd en hoeveel staan er nog??

Reageer